Responsive WebDesign
Meerkoet 18
8532 BD Lemmer
M: 0622 151 636
E:  

Hosting

Webhosting

Als u op uw eigen pc een website heeft gemaakt, of als KISS dit voor u heeft gedaan, zal deze nog niet beschikbaar zijn via het internet, omdat de bestanden op een gewone computer niet direct zijn op te vragen via het Internet. Hier is een speciale computer voor nodig, een zogenaamde "webserver", die is aangesloten op het internet, door middel van speciale software is uw website dan 24 uur per dag bereikbaar, waar ook ter wereld.

Webhosting of gewoon Hosting is het aanbieden van alle faciliteiten die bij een webserver horen zoals het bewaren en aanbieden van webpagina's, het ontvangen en bewaren van e-mail berichten en het bijhouden van een domeinnaam database. U huurt als het ware harde schijfruimte en dataverkeer, wat nodig is om u website draaiende te houden.

Onze servers staan in datacenters in Nederland, betrouwbaar en snel.

Dataverkeer

Dataverkeer is het aantal MB (of kb/ bytes) dat iemand verbruikt bij het bezoeken van een website, het downloaden van een bestand, het versturen van e-mail en al het andere internet verkeer.

Domeinnaamregistratie

Domeinnaamregistratie is het vastleggen van een internetnaam dat verwijst naar een ruimte op een webserver waar de website is geplaatst. Afhankelijk van uw website en e-mail wensen kunt u deze ruimte huren door middel van een hostingpakket.

KISS-Hosting

Indien KISS een website voor u bouwt kan deze ook worden gehost door KISS, dit is makkelijker voor de bereikbaarheid en onderhoud van uw site.

Indien u zelf uw site bouwt en onderhoud kunt u ook terecht voor alleen de hosting.

Onderhoud

Het onderhoud van de servers van KISS valt ook onder de hosting zodat de servers up to date blijven en eventuele storingen opgelost worden.

Het onderhouden van uw site is het doorvoeren van vernieuwingen in de programmacode zodat uw website op alle media en alle browsers goed weergegeven wordt. Het aanmaken en instellen van email adressen valt ook onder het onderhoud.

Wijzigingen en aanvullingen van de inhoud van uw website worden verrekend met het uurtarief.

 
KCST - voor Webdesign, Hosting, Computerservice en Training.