Responsive WebDesign
Meerkoet 18
8532 BD Lemmer
M: 0622 151 636
E:  

Portfolio

U wilt natuurlijk eerst een indruk hebben van wat KISS nou eigenlijk kan, daarom deze Portfolio om u een indruk te geven wat KISS zoal al gemaakt heeft.
Om te beginnen natuurlijk de site waar u nu naar kijkt, www.kcst.nl, en dan onder andere de volgende sites:


Acupunctuur de Jongh

, gevestigd in Lemmer, praktijk voor klassieke acupunctuur. Willy de Jongh heeft na het behalen van zijn diploma Fysiotherapie zijn diploma Acupunctuur behaald in 1988 aan de Anglo-Dutch Opleiding voor Acupunctuur te Haarlem. Aangezien hij ook een Westerse (para-) medische opleiding heeft gevolgd, ziet hij acupunctuurbehandelingen als een goede aanvulling op de reguliere geneeskunde.
Responsive: Ja | CMS: Ja

De Essentie Coaching & Stressconsultancy

is gespecialiseerd in coaching, stressconsultancy en loopbaanadvies. De Essentie betekent de kern, het wezenlijke. Daar draait het ook om in het leven van alledag. Zodra je de essentie van je leven loslaat, gaat je leven minder lekker lopen en kom je minder goed in je vel te zitten.
Responsive: Ja | CMS: Ja

IJsvereniging Lemmer

, is opgericht op 29 januari 1861, aangesloten bij de KNSB en het Gewest Friesland. Wij zijn een actieve vereniging, organiseren skeelertochten, wielertijdritten en jeugdschaatsen op Thialf te Heerenveen . IJs en weder dienende organiseren wij Friese en Nederlandse kampioenschappen, schoolschaatsen en is de baan open voor publiek.
Responsive: Ja | CMS: Ja

Slaapcoach Leeuwarden

geeft individuele slaapcoaching en slaapcursussen in groepsverband, zowel voor particulieren als voor bedrijven en is gevestigd in Leeuwarden.
Responsive: Ja | CMS: Ja

MARGJE DUURSMA communicatie en coaching


Margje Duursma is coach, procesbegeleider en trainer van managers, teamleiders en medewerkers in bedrijfsleven, overheid, onderwijs en zorg. Haar bureau is gevestigd in Smallebrugge (Zuid-West Friesland).
Responsive: Ja | CMS: Nee

Buro Vertrouwenspersonen

is hèt expertisecentrum 'sociale veiligheid' voor u en uw organisatie. Ons netwerk van vertrouwenspersonen zorgt voor de juiste opvang en begeleiding van medewerkers, ouders, leerlingen of bewoners, die te maken hebben met grensoverschrijdend gedrag of integriteitvraagstukken.
Responsive: Ja | CMS: Nee

Peta Twijnstra coaching training intervisie

is gevestigd in Leeuwarden. Voor individuele coaching, teamcoaching, begeleiden van intervisie, training, inspirerende artikelen over coaching, schrijfster van het boek 'Morgen doe ik het nog beter' afwisselende werkvormen voor intervisie.
Responsive: Ja | CMS: Nee

Restaurant "Het Oude Dykhuys"

, gelegen aan de Ringvaart te Lisserbroek, is hét adres om te genieten van een goed diner of (zaken)lunch. Het Oude Dykhuys is een klassiek en sfeervol restaurant met een warme uitstraling, Chef-kok Alfred van Dijk, winnaar van vele prijzen, kookt met zijn team gerechten van klassieke eenvoud tot eigentijdse creaties van pure klasse.
Responsive: Ja | CMS: Ja

Het

Noordelijk Netwerk Vertrouwenspersonen

ondersteunt en begeleidt interne en externe vertrouwenspersonen in het noorden van het land.
Responsive: Ja | CMS: Nee

Praktijk voor Osteopathie

Op de site van Osteopathie praktijk Van den Meerakker te Lemmer, Friesland, kunt u informatie vinden over de geneeswijze van de osteopathie. Osteopathie behoort tot de manuele geneeswijzen. Apparaten of medicijnen komen er niet aan te pas.
Responsive: Ja | CMS: Nee

DeVriMed BV

, is een jong, dynamisch bedrijf, gevestigd in Sint Annaparochie, en verzorgt in Nederland de marketing, verkoop en distributie van receptgeneesmiddelen en medische hulpmiddelen van internationaal gerespecteerde farmaceutische- en medische bedrijven.
Responsive: Ja | CMS: Nee

Expertise Bureau Janssen

is een bedrijf, gevestigd in Lemmer, dat zich bezig houdt met deskundig onderzoek zoals taxaties, keuringen en begeleiding, bij koop of bouw van vaartuigen.
Responsive: Ja | CMS: Nee

Henk's Motoren

, ontstaan uit hobby en uitgegroeid tot een allround motorfietsbedrijf waar service en persoonlijke aandacht nog hoog in het vaandel staan. Het adres in Noord-Nederland voor de verkoop van gebruikte motoren van 1990 tot heden, onderhoud –en reparatie alle merken, banden en accessoires.
Responsive: Ja | CMS: Ja

De Baptistengemeente Heerenveen

is een kleine warme gemeente waar mensen zich snel op hun gemak en thuis voelen. Waar ruimte is voor je eigen opvattingen en kijk op het geloof. Waar oprechte zorg is voor elkaar en mannen en vrouwen gelijkwaardig zijn.
Responsive: Ja | CMS: Ja

Het Comenius Museum

is gewijd aan het leven en het werk van de beroemde Tsjechische geleerde Jan Amos Comenius (1592-1670) die in Naarden is begraven. Het museum en de laatste rustplaats van Comenius bevinden zich in een voormalig klooster in de vesting van Naarden.
Responsive: Nee | CMS: Ja

Familieopstellingen Leeuwarden

Een familieopstelling is een manier om inzicht te krijgen in problemen die te maken hebben met verstoorde verhoudingen binnen systemen van familie en organisaties. Familieopstellingen Leeuwarden is een samenwerkingsverband van Joanke Sierksma en Albertien Zeinstra.
Responsive: Nee | CMS: Nee

Zeilcharter Voorwaarts

verzorgt onvergetelijke avonturen op de Nederlandse wateren. Vertrekhaven is Stavoren. Vaargebied is het IJsselmeer, de Waddenzee en de Friese meren. De "Voorwaarts" is snelle tjalk en de schipper is Peter Glas.
Responsive: Nee | CMS: Nee

Grieks Specialiteiten Restaurant MYKONOS

in Lisse, in de omgeving ook bekend als "de Griek". Wij hebben een zeer uitgebreide menukaart met vele traditionele Griekse gerechten, nieuw op de kaart o.a. de Mezedes (Griekse Tapas). In ons restaurant waant u zich direct in Griekse sferen en kunt u genieten van al het heerlijks wij u te bieden hebben.
Responsive: Nee | CMS: Nee

Noarder Pleats buitenverblijf

herbergt in een stoere stelpboerderij twee grote vakantiehuizen en een conferentieruimte in Smallebrugge (Zuidwest-Friesland). Twee royale comfortabele 7-persoons vakantiehuizen zijn te huur per week, weekend of midweek. De conferentieruimte is te huur voor uw vergaderingen, netwerkbijeenkomsten en trainingen.
Responsive: Nee | CMS: Nee

Jo-Seeart

, de website van kunstenares, schrijfster en dichteres Josée Algra. Haar werkzaamheden bestaan uit: fotograferen en exposeren, het geven van schrijfcursussen en workshops, het schrijven van poëzie en proza, het maken van boekjes, dichtbundels en kaarten, het geven van de gecombineerde workshop beeldende kunst en schrijven, het beoordelen van manuscripten en teksten, en het begeleiden van aspirant-schrijvers.
Responsive: Nee | CMS: Ja

Nico Kamberg

, beeldend kunstenaar in Munnekeburen, Friesland. In zijn atelier in Munnekeburen maakt Nico Grafiek, Objecten en Installaties. In samenwerking met andere kunstenaars maakt hij geregeld Co-producties. Nico werkt zowel vrij als in opdracht voor particulieren en bedrijven.
Responsive: Nee | CMS: Ja

 
KCST - voor Webdesign, Hosting, Computerservice en Training.