Responsive WebDesign
Meerkoet 18
8532 BD Lemmer
M: 0622 151 636
E:  

Portfolio

U wilt natuurlijk eerst een indruk hebben van wat KISS nou eigenlijk kan, daarom deze Portfolio om u een indruk te geven wat KISS zoal al gemaakt heeft.
Om te beginnen natuurlijk de site waar u nu naar kijkt, www.kcst.nl, en dan onder andere de volgende sites:


De

Leeuwarder Bach Vereniging

, is een koor van enthousiaste zangers. In 1948 werd het koor opgericht door Kor Ket, bekend musicus in Friesland en groot liefhebber van Johan Sebastiaan Bach. Sinds 2013 staat het koor onder leiding van Geke Bruining- Visser. Ze is een ervaren professionele dirigent en componist die zangers stimuleert om met plezier en vertrouwen te zingen en zo te werken aan zuiverheid, intonatie en articulatie.
Responsive: Ja | CMS: Ja

Anja's Kapsalon

, gediplomeerd dames- en herenkapster, gevestigd aan de Meerkoet 11 te Lemmer (Friesland). Bij Anja's kapsalon kunt u terecht voor knippen, kleuren, volumebehandelingen, of wat er maar nodig is om uw haar er geweldig uit te laten zien. U krijgt altijd een persoonlijk en professioneel haaradvies, om te komen tot een kapsel wat helemaal bij u past.
Responsive: Ja | CMS: Nee

De Essentie Coaching & Stressconsultancy

is gespecialiseerd in coaching, stressconsultancy en loopbaanadvies. De Essentie betekent de kern, het wezenlijke. Daar draait het ook om in het leven van alledag. Zodra je de essentie van je leven loslaat, gaat je leven minder lekker lopen en kom je minder goed in je vel te zitten.
Responsive: Ja | CMS: Ja

IJsvereniging Lemmer

, is opgericht op 29 januari 1861, aangesloten bij de KNSB en het Gewest Friesland. Wij zijn een actieve vereniging, organiseren skeelertochten, wielertijdritten en jeugdschaatsen op Thialf te Heerenveen . IJs en weder dienende organiseren wij Friese en Nederlandse kampioenschappen, schoolschaatsen en is de baan open voor publiek.
Responsive: Ja | CMS: Ja

Slaapcoach Leeuwarden

geeft individuele slaapcoaching en slaapcursussen in groepsverband, zowel voor particulieren als voor bedrijven en is gevestigd in Leeuwarden.
Responsive: Ja | CMS: Ja

MARGJE DUURSMA communicatie en coaching


Margje Duursma is coach, procesbegeleider en trainer van managers, teamleiders en medewerkers in bedrijfsleven, overheid, onderwijs en zorg. Haar bureau is gevestigd in Smallebrugge (Zuid-West Friesland).
Responsive: Ja | CMS: Nee

Buro Vertrouwenspersonen

is hèt expertisecentrum 'sociale veiligheid' voor u en uw organisatie. Ons netwerk van vertrouwenspersonen zorgt voor de juiste opvang en begeleiding van medewerkers, ouders, leerlingen of bewoners, die te maken hebben met grensoverschrijdend gedrag of integriteitvraagstukken.
Responsive: Ja | CMS: Nee

Peta Twijnstra coaching training intervisie

is gevestigd in Leeuwarden. Voor individuele coaching, teamcoaching, begeleiden van intervisie, training, inspirerende artikelen over coaching, schrijfster van het boek 'Morgen doe ik het nog beter' afwisselende werkvormen voor intervisie.
Responsive: Ja | CMS: Nee

Restaurant "Het Oude Dykhuys"

, gelegen aan de Ringvaart te Lisserbroek, is hét adres om te genieten van een goed diner of (zaken)lunch. Het Oude Dykhuys is een klassiek en sfeervol restaurant met een warme uitstraling, Chef-kok Alfred van Dijk, winnaar van vele prijzen, kookt met zijn team gerechten van klassieke eenvoud tot eigentijdse creaties van pure klasse.
Responsive: Ja | CMS: Ja

Het

Noordelijk Netwerk Vertrouwenspersonen

ondersteunt en begeleidt interne en externe vertrouwenspersonen in het noorden van het land.
Responsive: Ja | CMS: Nee

Praktijk voor Osteopathie

Op de site van Osteopathie praktijk Van den Meerakker te Lemmer, Friesland, kunt u informatie vinden over de geneeswijze van de osteopathie. Osteopathie behoort tot de manuele geneeswijzen. Apparaten of medicijnen komen er niet aan te pas.
Responsive: Ja | CMS: Nee

DeVriMed BV

, is een jong, dynamisch bedrijf, gevestigd in Sint Annaparochie, en verzorgt in Nederland de marketing, verkoop en distributie van receptgeneesmiddelen en medische hulpmiddelen van internationaal gerespecteerde farmaceutische- en medische bedrijven.
Responsive: Ja | CMS: Nee

Expertise Bureau Janssen

is een bedrijf, gevestigd in Lemmer, dat zich bezig houdt met deskundig onderzoek zoals taxaties, keuringen en begeleiding, bij koop of bouw van vaartuigen.
Responsive: Ja | CMS: Nee

Henk's Motoren

, ontstaan uit hobby en uitgegroeid tot een allround motorfietsbedrijf waar service en persoonlijke aandacht nog hoog in het vaandel staan. Het adres in Noord-Nederland voor de verkoop van gebruikte motoren van 1990 tot heden, onderhoud –en reparatie alle merken, banden en accessoires.
Responsive: Ja | CMS: Ja

De Baptistengemeente Heerenveen

is een kleine warme gemeente waar mensen zich snel op hun gemak en thuis voelen. Waar ruimte is voor je eigen opvattingen en kijk op het geloof. Waar oprechte zorg is voor elkaar en mannen en vrouwen gelijkwaardig zijn.
Responsive: Ja | CMS: Ja

 
KCST - voor Webdesign, Hosting, Computerservice en Training.